Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.08.2011 12:04 - Игри с мотори онлайн
Автор: igriskoli Категория: Забавление   
Прочетен: 4035 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 07.01.2014 18:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Игрите с мотори са популярни в цял свят. Това е така, защото те са лесни за играене и са много разнообразни като същност. Обикновено стигат до нас в три вида: за конзола, за компютър и онлайн, като уточним че онлайн флаш игрите не трябва да се купуват и инсталират. В тази статия ще стане въпрос само за последния вид игри.

image

Вече стана дума, че игри с мотори може да се играят без да се инсталират и за да ги играете не е нужно нищо друго освен компютър и връзка с Интернет. За останалите два вида всички знаем колко средства и усилия са необходими за да им се насладим. Да, вярно е, че конзолните игри и игрите за компютър превъзхождат многократно флаш игрите с гейм-плей, графики, сюжет и саунд. Но тези качества са правопропорционални на усилията, които трябва да положим за да се сдобием с тях. Все пак, не може да се сравнява една игра, която достигате за секунди и то безплатно с игра, за която трябва да се бръкнете десетки левове. А понякога и стотици. Да не говорим за трудностите по инсталирането и скандалите с родителите.

Игрите с мотори се делят на няколко под вида. По долу ще застъпим някои от тях:

Игри за ендуро мотори. Най често срещаните игри, в които вие карате мотор в мръсотия и кал. Целта обикновено е да ситнете до финала като съберете възможно най-много точки или да завършите на първо място.

Игри с мотори за преодоляване на препятствия. В тези игри мотоциклетиста трябва да преодолее някакви препятствия, които са поставени по пътя и да стигне цял до финала. На някой възвишения играчът има възможност да прави различни акробатични номера и по този начин събира точки. Победител обикновено е играча с най-много точки.

Игри с пистови мотори. Няма какво толкова да се каже за тези игри, защото всичко е ясно. Състезавате се с други пистови мотори по затворено трасе. Целта е по предна позиция и добро общо време. Също като при световния шампионат по мотоциклетизъм.

В категорията игри с мотори влизат и игрите с така популярните последно време игри с АТВ. При тях се прави същото, като при споменатите по-горе игри. С малкото уточнение, че вместо дву-колесен мотор карате четири-колесен такъв.

Без значение какъв вид igri s motori ще изберете да играете, дали конзолни, за компютър или флаш игри, важното е да си прекарате добре свободното време. Ако решите да играете още сега, знаете къде да потърсите най-хубавите игри с мотори.







Тагове:   игри с мотори,   igri s motori,


Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: igriskoli
Категория: Забавление
Прочетен: 75210
Постинги: 18
Коментари: 2
Гласове: 6
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031